Cele mai cool tunsori pentru bărbați din 2019

frizerie barbati

În timp ce mulți bărbați merg la un salon de frizerie de la colț pentru a scăpa de excesul de păr și a arăta decent, alții optează pentru un salon cu prețuri puțin mai piperate, dar care le poate oferi acel lookde revistă mult râvnit. Asta înseamnă că își rezervă timp pentru documentare, pentru a întreba alți prieteni cum li se pare potențiala frizură și, pe scrut, implică un întreg proces.

Orice an nou înseamnă tendințe noi în materie de înfățișare. Iată câteva opțiuni de tunsori pentru bărbați în 2019, pentru a-ți fie mai ușor să te decizi.

Tunsoarea pentru bărbați „Buzz Cut”

tunsoare barbati "buzz cutt"

Băieții simpatici de la Hollywood, precum Zayn Malik sau Brooklin Beckham, și-au dat cu lama în cap. Acest look minimalist permite celui care te privește să aprecieze stilul vestimentar și pe linia maxilarului. Nu există o culoare pe care să nu o fi văzut – totul de la bleu la portocaliu neon!

Tunsoare bărbătească tip „Bob”

Tunsoare barbateasca 2019 - tunsoare bob

În anul curent, se poate observa că băieții au început din nou să îmbrățișeze părul mai lung. Acea tunsoare cu lungime medie, specifică anilor ‘90 e printre cele mai râvnite. Pot fi văzute numeroase astfel de tunsori pe covoarele roșii de la Hollywood.

E nevoie să ceri să-ți păstrezi părul și în față, ca să ai ce da la o parte sau pe spate. Acest look este potrivit băieților cu părul mai gros și mai texturat, dar nu numai, fiindcă aceste atribute pot fi obținute cu ajutorul produselor de întreținere a părului.

Tunsoarea „Peaky Blinder”

Tunsoare barbati „Peaky Blinder”

Rareori a existat o dramă cu acțiunea petrecută într-o perioadă din trecut care să influențeze atât de mult frizurile bărbaților, cum a făcut-o Peaky Blinders. Într-o Anglie de după Primul Război Mondial, Cillian Murphy (cel din poză) joacă rolul gangster-ului din Birmingham. Tunsoarea sa o mai putem găsi la Tom Hardy sau Charlie Hunnam.

Sperăm că ți-a fost de ajutor acest material în a te decide cum vrei să te tunzi data viitoare când mergi la frizer!

Tunsoarea „Perdelele fresh”

Tunsoare pentru barbati„Perdelele fresh”

Această versiune actualizată a unei frizuri în vogă la începutul anilor 2000 a devenit din ce în ce mai populară către finalul anului 2017 și acum este printre cele mai cerute la frizerii de către bărbați. O putem observa pe un tânăr Leondardo DiCaprio, la Johhny Depp sau la Brad Pitt.

Indiferent de tunsoarea bărbătească pentru care optezi, este important să analizezi îndeaproape toate opțiunile pe care le ai în materie de frizerii. Salonul El Studio îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru un look ca la carte. Echipele noatre oferă atât servicii de calitate, cât și sfaturi folositoare în ceea ce privește frizurile bărbătești din 2019.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *