Ce trebuie să știi despre unghii false?

model de unghii false

Mâinile reprezintă o componenta foarte importantă a aspectului nostru și, de aceea, acesta trebuie să fie pusă întotdeauna la punct. Care este soluția ideală pentru a avea o manichiură impecabilă? Unghiile false sunt alternativa ideală pentru a avea unghii egale, lungi, uniforme, exact așa cum îți dorești.

La fel ca totul din jurul nostru, tehnicile folosite în manopera unghiilor false au evoluat. Pe vremuri, era la modă să ai unghii lungi, care se lipeau cu un soi de lipici. Astăzi, se folosesc tehnici complexe pentru a da unghiilor tale un aspect cât mai aproape de cel real. Acestea poartă numele de unghii tehnice.

Avantajele tehnice ale unghiilor false

• Preț accesibil – în funcție de salonul pe care îl alegi, prețul poate varia începând de la câteva zeci de lei și putând să ajungă și la câteva sute. O sumă medie pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru o astfel de manichiură se învârte în jurul sumei de 125 lei. La prima vedere pare un preț relativ mare pentru o simplă aplicare a unui gel rezistent. Dacă faceți un calcul rapid, veți descoperi că, o vizită săptămânală la salon pentru o manichiură simplă cu ojă vă va costa mai mult.

• Rezistență de lungă durată – Unghiile false aplicate corect pot ține și până la 2 luni, fără să se rupă sau să se dezlipească. Recomandat este să mergeți la întreținere odată la 3-4 săptămâni. Astfel, cu o singură vizită la salon vă asigură o manichiură perfectă timp de o lună întreagă.

Despre aspectul unghiilor cu gel

• Pot servi ca și reconstrucție – Unul dintre cele mai neplăcute momente din viața unei femei este acela în care i se rupe o unghie sau i se strică manichiura. În cazul în care se întâmplă astfel de evenimente nefericite, apelează la unghiile cu gel. Dacă sunt prea scurte poți folosi tips-uri pentru a ajunge la lungimea dorită.

• Oferă un aspect îngrijit – Odată aplicat, gelul oferă unghiei un aspect sănătos, natural, dar mai ales radiant, fără a mai fi nevoie să aștepți o eternitate pentru ca fiecare unghie să fie complet uscată. Acesta redă unghiilor strălucirea de care au nevoie.

• O varietate de modele- atunci când apelezi la acest tip de serviciu, ai mai multe opțiuni din care poți alege pentru a avea manichiura perfectă. Există geluri nude și geluri colorate. Dacă optezi pentru un gel nude și pe parcursul lunii te plictisești de nuanța sa, poți oricând să aplici două straturi de ojă normală.

Vino la El Studio!

Înarmează-te cu răbdare deoarece procesul tehnic al aplicării gelului este unul destul de lung și anume tinde spre 3 ore, dar avantajele te vor uimi. De asemenea, asigură-te că alegi un salon de încredere pentru care calitatea să primeze. El Studio dispune de 9 saloane ce oferă servicii de înfrumusețare complete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *