Ce înseamnă epilarea definitivă cu IPL?

rezultatul epilarii definitive pentru picioare

Datorită evoluției tehnologiei, beneficiam azi de cele mai grozave invenții. Cine s-ar fi gândit vreodată că îți vei putea îndepărta părul nedorit din anumite zone pentru totdeauna. Practicată de mule femei, dar și bărbați la ora actuală. Epilarea definitivă cu laser sau IPL vor face minuni pentru aspectul dvs.

Ce este epilarea definitivă?

Această nu face miracole. Nu veți reuși să eliminați toți părul nedorit doar cu o singură ședința. Epilarea definitivă reprezintă un tratament prin care se distrug foliculii de păr în proporție de 90-95% la femei și 70-75% la bărbați. Restul de fire care rămân după terminarea tratamentului, însă acestea devin ață și foarte subțiri, cât și depigmentate, practic sub formă de puf. În funcție de caracteristicile fiecărei persoane în parte, rezultate diferă în funcție de vârstă, grosimea firului de păr, tipul de piele etc. Astfel, numărul de ședințe pe care trebuie să îl efectuezi pentru a scăpa de firele de păr nedorite nu poate fi estimat de la început.

Ce înseamnă IPL?

Epilarea definitivă cu laser, dar și epilarea IPL au ca scop principal îndepărtarea permanentă a firilor de păr nedorite. Dar cum se diferențiază? IPL-ul funcționează pe bază de lumină intensă pulsată. Lumina folosită este una albă, compusă din mai multe culori, iar această este percepută de ochiul uman. De ce intensă? Ei bine, impulsurile luminoase au o energie foarte înaltă. Pulsata pentru că tratamentul în șine se axează pe o emisie constanța de pulsari. Pe bază acestor 3 factori, după numărul personalizat de ședințe pentru fiecare, se văd rezultatele dorite.

Care este principiul de funcționare al acestui tratament?

Principiul de funcționare al acestui tratament se bazează pe țintirea cu precizie a firului de păr, fără a leza epidermă. Astfel, firul de păr se supraîncălzește conducând căldură la folicul și distrugând celulele germinative, celule ce au rol în creșterea firului de păr. Ulterior, folicul în cauza nu mai poate produce fire de păr, țesutul fiind treptat înlocuit cu unul disfuncțional.
În funcție de numărul de ședințe pe care trebuie să îl faceți și de numărul de zone pe care doriți să obțineți o piele fină în orice moment al zilei. Puteți opta pentru seturi personalizate special pentru dorințele dvs., atât pentru epilarea definitivă cu laser, dar și pentru cea cu IPL.

Alege El Studio!

Salonul El Studio va pune la dispoziție 9 saloane în zone centrale care va pune la dispoziție o gamă variată de servicii. Vezi prețurile pentru epilare definitiva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *