Cauti salon de cosmetica profesional? Programeaza-te la El Studio

salon victoriei

La El Studio ai servicii de coafor si hairstyling la cele mai inalte standard.Stilistii nostri sunt intotdeauna la curent cu ultimele tendinte in cosmetica si infrumusetare iar toate serviciile noastre sunt dedicate in crearea unor look-uri fabuloase menite sa va ofere satisfactia si incantarea unei schimbari mult asteptate. Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de servicii profesionale cum ar fi epilare, vopsire, cosmetica, sau manichiura atunci El Studio, salon Victoriei, este locul potrivit. Iata de ce te poti bucura intr-unul dintre cele mai cunoscute saloane cosmetica din Bucuresti.

Servicii coafor

Fie ca ai parul cret natural, parul drept, cu breton, tuns bob sau prins intr-un coc si iti doresti o schimbare de look , hairstilistii nostri  te vor ajuta cu sfaturi pentru a arata cat mai bine si pentru a alege tipul de coafura care ti se potriveste.

De asemenea, iti punem la dispozitie o paleta larga de vopsele profesionale pentru par in culori vibrante si intense pentru a iti conferi luminozitatea si o colorare senzuala a parului in noile tendinte de vopsire: balayage, ombre, hair parinting, suvite sau diverse tehnici de vopsire care sa iti contureze frumusetea naturala.

Un par proaspat tuns si spalat, si un coafat asa cum iti doresti iti pot oferi o stare de bine si te vei simti complet rasfatata.

Servicii cosmetica

Multitudinea serviciilor in cosmetica fac din saloanele El Studio Style locul preferat de rasfat al doamnelor. Un epilat rapid, sprancene pensate corect si rapid sau un tratament cosemetic pentru un ten curat si sanatos? Cand esti preocupata de look-ul tau si de sanatatea pielii tale in general, nu ezita sa-ti faci o programare la cel mai bun salon de cosmetica din sectorul tau.

Servicii manichiura

Unghiile tale au o nevoie de ingrijire corespunzatoare. Lungi sau scurte, french sau colorate, in nuante in tendinte,  El Studio iti ofera servicii profesionale de manichiura si pediuchiura. Vino la El Studio pentru a primi rasfatul de care au nevoie unghiile tale.

Te asiguram ca avem o echipa de profesionisti si cele mai bune servicii pe care le poti gasi intr-un salon de infrumusetare pentru o sesiune completa de rasfat: frizerie, coafor, vopsit par, manichiura-pedichiura, cosmetica, masaj si epilare definitiva.  Programeaza-te la El Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *