Care sunt modelele de sprâncene perfecte pentru forma feței tale?

Modelul de sprâncene ales este foarte important pentru aspectul nostru fizic. Astfel, pentru a obține atât sprâncenele perfecte, cât și un look complet, trebuie să ne asigurăm că suntem la curent cu toate trucurile și informațiile necesare din domeniul frumuseții. Sprâncenele reprezintă acel element care îți schimbă total înfățișarea, completându-ți armonios look-ul. Află care sunt formele de sprâncene care ți se potrivesc în funcție de forma feței și care sunt acele forme care îți scot în evidența fizionomia în cel mai frumos mod cu putință.

Sprâncene la tine acasă?

Există o varietate de moduri prin care să poți obține formă sprâncenelor pe care ți-o dorești. Dacă vrei să te ocupi singură de acest lucru, este necesar să ai la dispoziție toate produsele și ustensilele de care ai nevoie. Înainte de a începe orice operațiune, trebuie să îți piepteni sprâncene bine, în sens vertical. Dacă ai fire mai lungi spre interiorul sprâncenei, poți folosi o forfecuță pentru a le scurta. Apoi, poți începe prin a smulge firele inestetice până la obținera formei dorite. Este foarte important să ai în dotare o pensetă bună, care să nu rupă sau să agațe firele de păr.

Alegerea modelului de sprăncene în funcție de forma feței

De asemenea, atunci când ne hotărâm să facem o schimbare în ceea ce privește forma sprâncenelor, trebuie să acordăm o deosebită atenție formei feței noastre. Pentru ca acestea să completeze perfect înfățișarea ta, trebuie să te asiguri că formă aleasă ți se potrivește în totalitate. Există o mulțime de tipuri de sprâncene din care putem alege, dar forma feței ne va limita doar la câteva opțiuni.

Persoanele care au formă feței alungită pot aleage sprâncenele plate și trebuie să evite sprancele foarte arcuite. Cele cu fața tip diamant pot alege dintre o formă arcuită și una rotunjită a sprâncenelor. Nu în ultimul rând, persoanele cu față rotundă este recomandat să opteze pentru o formă arcuită a sprâncenelor, pentru a da lungime feței.

Dacă dorești să faci o schimbare, alege să consulți un expert înainte. Echipă El Studio este gata să facă transformarea pe care ți-o dorești, punându-ți la dispoziție toate instrumentele necesare, precum și sfaturi utile pentru a obține sprâncenele perfecte! Fă-ți o programare acum la pensat aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *