Care sunt cele mai utilizate tehnici pentru manichiura perfecta?

salon manichiura

Coafura, epilat, pensat, tratamente faciale, cosmetica, pedichiura, toate sunt aspecte importante care au nevoie de atentie sporita din partea doamnelor si domnisoarelor, insa mai presus de toate ni se pare grija fata de manichiura pentru ca o manichiură ingrijita reprezintă unul dintre atuurile unei femei.

Fie ca preferi o manichiura clasica, o manichiura semipermanenta, sau unghii cu gel, ai la dispozitie zeci de forme, sute de culori si modele pentru a te bucura de o manichiura perfecta de care sa nu te plictisesti niciodata.

Insa cum facem sa ne bucuram de o manichiura perfecta un timp indelungat fara sa ne confruntam cu unghii rupte, oja sarita sau cuticule inestetice.

Trucuri si sfaturi pentru o manichiura rezistenta!

Adeseori, pentru a avea o manichiura perfecta e nevoie sa tinem cont de cateva sfaturi esentiale si sa-i acordam acesteia ingrijrea corespunzatoare. Poti face acest lucru singura, la tine acasa, dar poti tine cont de ele si daca mergi la un salon manichiura.

  • Forma unghiei si lungimea acesteia – forma ideala a unghiilor este data de forma pe care ele o au la baza. Pentru lungime, decizia iti apartine in totalitate pentru ca tu alegi lungimea cu care tu te simti bine si confortabil. Asigura-te, insa, ca toate unghiile au aceeasi lungime, ca sa arate uniform si sa aibe un aspect curat si ingrijit;
  • Indeparteaza cuticulele – taie cuticulele doar dupa ce ai inmuiat degetele in apa calduta timp de 5 minute sau le-ai masat cu ulei special pentru cuticule pentru a-ti inmuia pielitele. Aplica apoi o crema sau un gel special pentru cuticule si maseaza zona timp de cateva secunde;
  • Curatarea unghiilor – Evita folosirea dizolvantilor pe baza de acetona si nu-ti agresa unghiile in incercarea de a-ti indeparta manichiura semipermanenta sau cu gel. Cauta tutoriale sau articole care iti explica pas cu pas procesul sau cere sfatul specialistilor dintr-un salon de manichiura;
  • Ingrijirea unghiilor – Inainte de aplicarea culorii, aplica o baza-tratament pentru unghii pentru a preveni exfolierea sau ingalbenierea acestora. In plus, iti recomandam sa iti protejezi manichiura prin purtarea manusilor la treburile casnice, prin aplicarea cremei de maini dupa fiecare spalare cu sapun si de asemenea poti apela cu incredere la un specialist, pentru a te rasfata cu un tratament profesional de hidratare a mainilor.

manichiura victoriei

Manichiura clasica, cu gel sau semipermanenta?

Orice tip de manichiura realizata corespunzator poate fi rezistenta, insa totul tine de calitatea produselor si a aparatelor folosite.

Pentru o manichiura rezistenta poti incerca oja semipermanenta si te poti bucura de o manichiura ingrijita care poate rezista pana la 20 de zile de aplicare.

Manichiura cu gel este iarasi o solutie salvatoare. Te poti bucura mult timp de o manichiura frumoasa si ingrijita care se intretine usor si vei scapa de cosmarul unghiilor care se rup sau se exfoliaza.

Multe dintre doamne si domnisoare isi doresc un salon de manichiura accesibil, dar si cu servicii profesionale. Pentru o manichiura la Victoriei demna de purtat si admirat, El Studio isi invita clientele in cel mai indragit salon din inima capitalei, în apropiere de Piata Victoriei intr-o atmosferă primitoare şi cochetă, în care te vei bucura de o atenţie deosebită. Te asteptam cu drag!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *