Care sunt cele mai noi tendințe ale toamnei în materie de make-up?

Toamna se apropie cu pași repezi, iar tendințele în make-up sosesc odată cu ea. Este timpul sa ne schimbăm încet, încet garderoba și să ne punem la curent cu noile trenduri. Din fericire, toamna aceasta se așteaptă a fi o explozie de culoare! Acestea sunt cele 4 mari trenduri pe care experții în beauty ți le recomandă

 1. Culorile metalice

Fardurile de ochi metalice pot transforma complet un machiaj banal. Un simplu strop de culoare aplicat pe pleoape cu ajutorul unei pensule îți poate duce look-ul într-o zonă chic și imposibil de neobservat. Cu toate ca o culoare metalică poate sări mult prea mult în evidență, alăturarea acesteia unui outfit all black îți poate oferi un look elegant și de invidiat. Culorile metalice deschise sunt recomandate pentru persoanele cu ochii albaștrii sau verzi, în timp ce un ten mai închis și ochii căprui ies mai bine în evidență prin culori închise. Oricare ar fi alegerea ta, evită alegerea unei ținute încărcate.

 

hbz-makeup-trends-fw2017-heavy-metal-les-copains-bks-i-rf17-5832

hbz-makeup-trends-fw2017-heavy-metal-mabille-bks-z-rf17-6251

 

2. Conturul ochilor în stil Punk

După cum bine știm, majoritatea trendurilor și a tendințelor în modă și make-up se nasc în urma defilărilor de modă și sunt extrase chiar de pe podium. Pentru sezonul toamna-iarnă, foarte mulți stiliști au ales sa propună un machiaj impunător care să emane estetica unei femei puternice. Stilul Punk se obține foarte ușor prin conturarea ochilor folosind un creion dermatograf și întinderea acestuia pentru a-i da o tentă rebelă. Restul machiajului este de preferat să rămână cât mai natural posibil, astfel încât machiajul ochilor să rămână punctul de impact.

 

hbz-makeup-trends-fw2017-arty-liner-chloe-bks-m-rf17-4712

 

3. Linii trasate deasupra conturului ochilor

Liniile trasate la o distanță mai mare deasupra conturului ochilor constituie, probabil, cel mai avant-gardist trend dintre cele prezentate de noi astăzi. Această alegere este ceva mai curajoasă și recomandată în special pentru evenimentele ce se desfășoară noaptea. Secretul acestor linii constă în acuratețea cu care este trasată linia și ascuțirea creionului dermatograf.

 

hbz-makeup-trends-fw2017-arty-liner-mugler-bks-m-rf17-8478-2

 

4. Rujurile mate, închise la culoare

Când vine vorba de rujurile închise la culoare, un aspect foarte important este aplicarea acestuia. Din cauza uscăciunii cauzate de rujurile mate, buzele trebuie pregătite cu un balsam înainte de aplicare. Pentru a ușura aplicarea fără a depăși conturul buzelor, vă recomandăm conturarea acestora cu un creion în aceeași nuanță. Rujurile închise la culoare se integrează perfect în estetica anotimpului și animă ținutele din materiale groase.

hbz-makeup-trends-fw2017-berry-lips-la-perla-clp-rf17-2963

 

Oricât ai experimenta oricare dintre aceste opțiuni, nu uita să folosești un demachiant de calitate pentru menținerea unui ten sănătos. Dacă nu știi ce să alegi, îți recomandam gama noastră de produse demachiante disponibile pe website.

 

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să te lași pe mâna experților noștri, te așteptăm cu drag la saloanele El Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *