Avantajele unei Manichiuri cu Gel

Am deschis noul salon El Studio în apropiere de Piața Victoriei! Cu această ocazie ne dorim să îți prezentăm avantajele unuia dintre serviciile noastre de înfrumusețare. Manichiura cu gel este o opțiune din ce în ce mai căutată, în special de către doamnele cu un program extrem de încărcat. Pentru această alegere există și motive întemeiate. Situațiile în care o manichiură obișnuită se poate strica sunt greu de evitat, iar refacerea acesteia necesită o perioadă de timp pe care poate nu ne-o putem permite. Așadar, acestea sunt avantajele unghiilor cu gel:

footer_2

1. Unghiile cu gel rezistă mai mult timp

Manichiura cu gel este realizată prin aplicarea mai multor straturi de lac de unghii. Acesta dispune de proprietăți speciale și este ulterior uscat cu ajutorul unei lămpi cu lumină UV. Odată ce gelul se întărește, forma unghiei este retușată cu pila. Acesta oferă rezistență atât unghiei, cât și stratului de ojă. Este greu de crăpat și poate rezista până la două săptămâni.

 

2. Uscarea rapidă

În diverse situații, suntem nevoite sa ne continuăm activitatea imediat după realizarea manichiurii. O manichiură clasică va necesita o perioadă mai lungă de timp pentru a se usca complet. Datorită lămpii UV, manichiura cu gel este uscată perfect iar tu poți părăsi salonul fără grija acestora. Faptul că ne putem desfășura activitatea fără a întâmpina această problemă este un plus de comfort și siguranță.

 

3. Decorarea unghiilor

Unghiile cu gel sunt baza perfectă pentru orice model decorativ îți dorești pentru manichiura ta. Datorită lacului de unghii, suprafața de lucru este uniformizată, facilitând aplicarea ștrasurilor și realizarea picturilor detaliate. De asemenea, un mare avantaj al unghiilor cu gel este luciul acestora. Oja clasică tinde să capete un aspect mat și deteriorat după o perioadă de timp. Așadar, din acest punct de vedere, o manichiură cu gel își va păstra aspectul până la următoarea ta vizită la salon.

 

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, aplicarea gelului pe unghii trebuie făcută de către profesioniști. O manichiură făcută în grabă sau cu neatenție poate duce la ruperea unghiei. El Studio Victoriei își dorește ca investiția ta să fie una de durată, așa că programează-te pentru o vizită și vino să faci cunoștință cu noul nostru salon.

Programările se fac la numărul de telefon 0213118340

Adresă: Șoseaua Nicolae Titulescu 51-59, sector 1.

Un comentariu la „Avantajele unei Manichiuri cu Gel

  1. Mi se pare ca rosul este culoarea pe care o poti asocia cel mai des cu acel concept de Magic Nails, mai ales daca ne aflam in preajma Craciunului.

    Cu siguranta, data viitoare cand o sa trec pe la salon o sa incerc rosul clasic – pur si simplu este o culoare care nu se demodeaza niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *