Avantajele și dezavantajele epilării definitive

tratament epilare definitiva

Epilarea definitiva este una dintre cele mai de preț invenții apărute în ultimii ani pentru femeile din toată lumea. Astfel, acest tip de serviciu a ajuns la mare căutare, fiind soluția ideală pentru îndepărtarea părului nedorit. Atunci când te decizi că vrei să începi un astfel de tratament trebuie să iei în calcul atât beneficiile pe care ți le poate aduce, dar și contraindicațiile și riscurile implicate. Iată care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale epilării definitive.

Avantajele epilării definitive

Avantajul principal al epilării cu laser este rezultatul obținut reflectat prin fermitatea pielii în zonele în care s-a acționat. Deși prețurile epilării definitive sunt ridicate, pe termen lung este mult mai rentabil acest tratament decât epilarea lunară cu ceară. Numărul ședințelor necesare pentru a scăpa de părul nedorit variază în funcție de fiecare client în parte. Culoarea pielii, grosimea firului de păr, densitatea acestuia și cantitatea de pigement prezentă în firul de păr sunt carcateristicile principale de care trebuie să se țină cont în stabilirea corectă a numărului de ședințe necesare. Astfel, în cel mai multe dintre cazuri, 3-6 ședințe, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni, ar trebui să fie suficiente. De asemenea, cele mai bune rezultate obținute în urmă epilării definitive le obțin persoanele cu o piele deschisă la culoare și firul de păr închis la culoare. Echipamentele folosite in ziua de azi au evoluat, iar sistemele de răcire și eficientizare a transmisiei energiei se fac doar la suprafața pielii, la nivelul dermui, pielii nemaifiind lezata.

Dezavantajele epilării definitive

Pentru a stabili un tratament corect pe termen lung, trebuie văzute caracteristicile fiecărui client în parte: dacă are un istoric medical problematic, ce tip de medicamentație utilizează în prezent, tipul pielii, tipul firului de păr etc. Daca toți acești parametrii nu se incadrează in limitele necesare, riști să nu aibă niciun efect. Un dezavantaj major al epilării definitive este faptul că nu este facil pentru toți clienții. Structura firului de păr și culoarea pielii trebuie să fie favorabile pentru a avea rezultatele dorite. În ceea ce privește contraindicațiile, indiferent dacă este vorba despre epilarea cu laser sau epilarea IPL, contraindicațiile apăr la sarcină/alăptare și la cancere.

Dacă îți dorești să scapi de părul nedorit, apelează cu încredere la serviciile de epilare definitivă oferite de saloanele El Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *