Alege manichiura potrivită în funcție de stilul vestimentar

Fiecare dintre noi avem propriile alegeri în ceea ce privește modelul și nuanța manichiurii. Înainte de a stabili toate aceste detalii, trebuie să ții cont și de faptul că aceasta trebuie să se potrivească foarte bine și cu ținuta.

Ai un stil vestimentar clasic și elegant?

Dacă ești adepta stilului clasic, atunci trebuie să știi că manichiura trebuie să fie la fel de clasică și simplă. Optează pentru o manichiură franțuzească sau în culori neutre. Păstrează linia de eleganță și alege culori care nu ies în evidență.

_vyr_132OPI-Top-Coat

Ai un stil vestimentar romantic?

În general, în stilul romantic se regăsesc culori vii și vesele care îți deschid mai multe opțiuni în ceea ce privește alegerea manichiurii potrivite. Spre exemplu, poți alege o manichiură cu gel, în culori aprinse care să își pună în valoare ținuta. Poți opta fără nicio problemă pentru un lac de unghii de culoarea roșie. În vederea realizării unei manichiuri impecabile, apelează la un salon de înfrumusețare profesionist.

_vyr_543ISL09_UnequivocallyCrimson

Ai un stil vestimentar lejer/casual?

Adepții acestui stil vestimentar nu ies în evidență prin ținuta ci prin accesoriile acesteia. Tocmai de aceea, manichiura este un detaliu extrem de important care poate da nuanța potrivită întregii ținute. Spre exemplu, alege culori din categoria celor neutre cum ar fi bej, maro sau gri.

_vyr_556ISL22_TanaciousSpirit

Te așteptăm la oricare dintre saloanele El Studio pentru a beneficia de cele mai tendințe în manichiură. Oferă unghiilor tale un aspect de invidiat și răsfață-le la cei mai buni specialiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *