Albastru, gri și burgundy – cele mai HOT nuanțe în trendurile de manichiură pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020

Vara s-a încheiat, acum toamna este cea care dictează temperatura de afară, outfiturile noastre, cât și culorile pe care le purtam pe unghii. Doamnelor, nu vă faceți griji! Chiar dacă am depășit zilele cu soare și temperaturile ridicate, avem vești bune pentru voi: noile trenduri în manichiură pentru sezonul toamnă-iarnă păstrează în lumina reflectoarelor nuanțele puternice și strălucitoare.

Sunteți curioase care sunt acestea? Haideți să aflăm cum puteți face o declarație de stil în acest sezon:

Albastrul este noul negru! Putem purta cu îndrăzneală orice nuanță din spectrul lui pentru că este versatil și se încadrează în orice look. Puteți începe cu o variantă light, mai romantică; veți adora efectul ei și felul în care se amestecă în peisaj, printre culorile ruginii ale toamnei. Arată de milioane pe orice formă de unghie, iar acest lucru vă va confirma că în această toamnă purtați cea mai HOT manichiură din oraș.

A sosit momentul să vă luați adio de la culorile plictisitoare și să faceți loc nuanțelor îndrăznețe de gri. Chit că sunt metalice, strălucitoare sau foarte închise, ele vor duce manichiura voastră într-o nouă dimensiune artistică, care se va contopi la perfecție cu sezonul rece sau cu cel ploios. Și chiar dacă la prima vedere nu pare a fi o culoare veselă, aflați că  tonurile sofisticate de gri sunt alegerea perfectă pentru o manichiură modernă. Așadar, oricând doriți să faceți declarație de stil, mizați pe această nuanță provocatoare.

Fară nicio ezitare, manichiura burgundy face deliciul acestui sezon. Oriunde veți întoarce privirea veți fi acum înconjurate de aceasta nuanță delicioasă. Deloc discretă, culoarea burgundy este una din puținele nuanțe care se potrivește precum o mănușă întregii palete cromatice de toamnă. Considerată una dintre cele mai moderne,  promitem că va arăta fantastic atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.

Pe www.shop.el-studio.ro găsiți cele mai actuale nuanțe de lacuri de unghii  pentru sezonul toamnă-iarnă 2020. De aici puteți cumpăra la un preț special chiar și proaspăt lansata colecție O.P.I – Muse Of Milan.

Saloanele El Studio Style sunt un pionier în domeniul frumuseții. Cu o experiență de peste 15 ani, aici puteți avea parte de servicii premium la prețuri competitive. Un motiv în plus pentru care să le vizitați este și faptul că vă puteți achiziționa produsele profesionale preferate, direct din salon, la cele mai bune prețuri din București.

www.el-studio.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *