Afla de aici ce tunsori femei se poarta in 2020

Tunsori femei 2020

Cu siguranta iti doresti sa fii in tendinte si, mai ales, sa fii informata. La inceput de an 2020, iti aducem informatii actualizate despre tunsorile ce le sunt recomandate femeilor in anul 2020. In cele ce urmeaza, vei afla cum sa te tunzi pentru a fi in tendinte si ce tipuri de tunsori ti se potrivesc. De asemenea, informatiile noastre iti vor fi adevarat sprijin daca doresti o schimbare de look in tendinte sau daca vrei sa adopti cele mai cool coafuri par mediu si scurt.

Tunsori femei in 2020 – vezi ce se poarta si alege ceea ce ti se potriveste

O tunsoare perfecta nu este neaparat o tunsoare in tendinte. Este important sa fii la curent cu tendintele si sa alegi tunsori care se poarta, insa nu uita sa tii cont si de ceea ce se potriveste personalitatii tale.

In anul 2020 nu vei da gres daca vei alege urmatoarele tunsori:

Bobul asimetric, o coafura moderna si feminina, care se mentine in top tunsori femei 2020, datorita elegantei pe care aceasta o confera parului. Bobul asimetric este o tunsoare eleganta prin definitie si este avantajoasa din mai multe puncte de vedere: confera volum, parul are un aspect ingrijit, nu necesita aranjare suplimentara, este o coafura eleganta, etc.

Tunsoarea dreapta, ce a intrat in tendinte in a doua jumatate a anului 2019, este, anul acesta, in top tunsori femei 2020. Tunsoarea pe drept, pe un par mediu este vedeta anului 2020. In cazul acestei tunsori un rol important il joaca nuanta. In anul 2020, se poarta nuantele de rosu, aramiu, teracota galben, negru albastrui.

Tunsoarea Pixie – aceasta tunsoare castiga tot mai multa popularitate, fiind potrivita la orice varsta. Desi este o tunsoare scurta, Pixie inseamna eleganta, iar eleganta este elementul cheie al anului 2020. Tunsoarea Pixie subliniaza caracteristicile fetei, conferind un farmec aparte.

Tunsoarea Garcon intra in top 5 tunsori femei 2020, fiind nonconformista si, in acelasi timp, senzuala si eleganta. Fiind o tunsoare pretentioasa, ti se recomanda sa apelezi la profesionisti, daca vrei un rezultat perfect. Tunsoarea Garcon se potriveste personalitatilor active, persoanelor cu statura mica si silueta de invidiat. Tunsoarea Garcon, alaturi de de un machiaj impecabil, iti va oferi un look impecabil.

El Studio te ajuta sa urmezi tendintele in materie de tunsori femei 2020

Vino in saloanele El Studio pentru o schimbare de look reusita sau pentru tunsori femei in tendinte. Iti garantam rezultate fantastice, schimbari de look reusite si naturale, tunsori de top, culori ale parului care ti se potrivesc, look irezistibil. Fa-ti o programare acum si vino sa ne cunoastem! Iti vom oferi sfaturi, solutii, recomandari, pentru ca, la final, sa fii multumita de alegerea facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *