Află ce tipuri de coafuri ți se potrivesc în funcție de lungimea părului

tiprui de coafuri in functie de lungimea parului

Simți nevoia de o schimbare și nu știi care sunt tipurile de coafuri care se potrivesc lungimii tale de păr? Salonul El Studio vă pune la dispoziție un mic ghid prin care să faci alegerea corectă pentru tine și look-ul tău.

Coafuri pentru păr scurt

Atunci când ai părul scurt trebuie să îi acorzi puțin mai multă atenție pentru a obține cea mai bună versiune a acestuia. Una dintre cele mai cunoscute coafuri pentru păr scurt este tunsoarea de tip bob. Aceasta poartă o mulțime de forme: asimetrică, dreaptă, în colțuri, cu breton sau fără. Fiecare dintre aceste variante este potrivită pentru un anumit format al feței. Spre exemplu, pentru o față rotundă este recomandat să apelezi la un bob lung.  Astfel, indiferent de stilul pe care îl alegi, trebuie să ții cont și de tratamentele de păr pe care le folosești.

Coafuri pentru păr mediu

Cu cât lungimea părului este mai mare, cu atât este mai ușor de aranjat și îngrijit. De asemenea, acesta devine mai ușor de manervrat, putând fi prins fără nicio problemă în coadă sau coc. Puteți opta și pentru un păr drept sau pentru niște bucle lejere. În ceea ce privește tehnica de tuns, cea mai simplă frizură de întreținut este cea pe drept, dar și cele în scări sau în V vă vor oferi un look impecabil.

Coafuri pentru păr lung

Majoritatea femeilor își doresc un păr lung și bogat, dar acestea trebuie să se gândească că necesită și o îngrijire aparte. Pe lângă coafurile pe care le abordezi, trebuie să te asiguri că ai un păr sănătos, bogat și puternic. Un mare atuu pe care îl au acest tip de tunsori este reprezentat de faptul că poți crea împletituri și cocuri inedite cu ușurință.

Saloanele El Studio vă pun la dispoziție o gamă variată de coafuri pentru orice lungime de păr. Se apropie perioada sărbătorilor și totul trebuie să fie pus la punct. Doamnele trebuie să fie răsfățate cu tratamente cosmetice și coafuri extravagante, domnii trebuie să fie în ton cu ultimele tendințe de hairstyle, iar copiii dvs. trebuie să se bucure de cele mai cool jucării precum jucăriile de la Engino Toys!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *