Află ce produse de înfrumusețare nu trebuie să-ți lipsească niciodată

V-ați gândit vreodată de ce produse cosmetice avem nevoie în permanență pentru un aspect cât mai frumos și luminos? Specialiștii ne recomandă câteva produse de bază care nu trebuie să lipsească din nicio trusă de înfrumusețare.

Produse de Curățare a Tenului 

Ai grijă de tenul tău și aplică un exfoliant care elimină celulele moarte și dezvăluie un ten mai tânăr, mai fin, mai curat și mai luminos. Folosește acest tip de produs în fiecare seara, după demachiere și evitați zona ochilor.

_vyr_173PBRPA-1-RAPIDEX-ALPHA-MARINE-EXFOLIATOR--14-applicators--with-Box

Cremă Hidratantă 

Oferă o bază de machiaj pentru aplicarea fondului de ten cu o cremă hidratantă. Această este cea mai simplă și utilizată bază de machiaj, care poate fi folosită înainte de aplicarea fondului de ten. Alege o cremă care conține factor de protecție SPF, cu o textură delicată, care se absoarbe rapid.

_vyr_66vitamin-E-for-dry-skin--Ref-47504-50ml

Fond de Ten 

Fondul de ten este un produs de nelipsit din rutina zilnică de înfrumusețare a oricărei femei. Tocmai de aceea, este printre cele mai cumpărate produse cosmetice și trebuie ales cu grijă. Optează pentru un fond de ten cu protecție imbatabilă și beneficii anti-îmbătrânire, cu ajutorul căruia poți diminua aspectul imperfecțiunilor tenului.

_vyr_182PBRPS-1-PBRPS-01-PBRPS-2-PBRPS-3-PBRPS-4-FOND-DE-TEN-LICHID-w-BOX--reduced

Te așteptăm cu drag la oricare dintre Saloanele El Studio, ca să te răsfeți cu servicii și produse de înfrumusețare de cea mai înaltă calitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *