Află ce coafură ți se potrivește, cu El Studio!

Nu este de mirare că femeile experimentează zi de zi cu tot felul de coafuri diferite! Până la urmă, dacă tot avem atâtea variante, de ce să nu ne bucurăm de ele? Important este, însă, să știm care este coafura care ne pune trăsăturile feței cel mai bine în valoare. Tocmai de aceea, El Studio a alcătuit acest ghid, pentru a te ajuta să optezi pentru o coafură care ți se potrivește în totalitate. În plus, echipa noastră s-a gândit la cele mai bune produse din industria produselor de înfrumusețare care să te ajute să îți întreții coafura cât mai eficient. Iată recomandările El Studio:

Coafură pentru o formă rotundă a feței

Fețele rotunde sunt avantajate cel mai bine de o tunsoare scurtă! Aceste tipuri de tunsori oferă lungime feței și pun în evidență culoarea ochilor. Pentru coafurile scurte, El Studio recomandă un styling minimalist, realizat cu ajutorul produselor de modelare a părului (gel, ceară de păr). Dacă lungimea tunsorii permite acest lucru, poți opta pentru ondularea vârfurilor.

Produs recomandat pentru întreținere: Moroccanoil Frizz Control 100 ML

 

Coafură pentru o formă a feței alungită

Dacă te regăsești în această cateogorie, o coafură cu bucle lejere este cea mai bună alegere! O față cu formă alungită beneficiază cel mai frumos de o lungime medie a părului, împreună cu un styling lejer care să scoată trăsăturile feței în evidență. De asemenea, fizionomia acestei fețe se potrivește de minune cu un breton dominant sau o cărare pe o parte.

Produs recomandat pentru întreținere: Wella Care Oil Luminous Mask 500 ML

 

 

Coafură pentru o formă pătrată a feței

Fețele cu formă pătrată sunt cele mai ofertante pentru o tunsoare tip bob! Vârfurile rotunde complimentează trăsăturile feței și pun forma pomeților în valoare. Dacă, totuși, ți-e greu să renunți la lungimea părului tău, o coafură naturală și poziționată pe un umăr se va potrivi de minune.

Produs recomandat pentru întreținere: Kerastase Reflection Masque Chromacaptive 200 ML

 

 

 

Pentru orice tip de tunsoare sau coafură, fie că îți dorești un styling natural sau unul neconvențional, te așteptăm în cel mai apropiat salon El Studio! Fă-ți o programare și pregătește-te să întorci toate privirile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *