5 motive pentru a alege un salon pentru tratamente faciale

5 motive pentru a alege un salon pentru tratamente faciale

Tratamentele faciale sunt cel mai minunat mod prin care îi poți arăta tenului tău că merită toată atenția ta. Mai mult decât atât, acestea reprezintă momentul potrivit de relaxare, care în același timp îți va oferi și un aspect mult mai plăcut. Un tratament complet are mai mulți pași ce trebuie efectuați, printre care se află și curățarea, exfolierea și hidratarea, dar și alte proceduri benefice. În funcție de tratamentul pentru care ai optat, toți acești pași pot fi diferiți, însă aspectul final va fi unul WOW.

            Specialiștii în skin care de la El Studio recomandă repetarea tuturor tratamentelor faciale realizate la salon, cel puțin o dată la o lună de zile, sigur, în funcție de tipul acestuia și de tenul tău. Însă, important este faptul că procedurile și tratamentele faciale regulate îți vor păstra tenul curat, tonifiat și luminos.

          Iată 5 motive pentru care să alegi tratamentele cosmetice de la salon

Dacă îți dorești o piele sănătoasă, curată și un ten tonifiat și frumos, tratamentele faciale pot face o diferența mai mare decât crezi. Te gândești care sunt avantajele unui tratament facial profesional de la specialiștii El Studio și de ce să alegi unul? Iată motivele:

  1. Curățarea punctelor negre și a porilor – Una dintre cele mai des întâlnite și solicitate proceduri de tratament este cea de curățare a punctelor negre și a porilor dilatați. Prin intermediul acestei tehnici, pielea va fi hidratată și înmuiată pentru ca ulterior să se vină asupra ei cu metode de extracție speciale. În acest fel, toate impuritățile aflate pe suprafața tenului vor fi înlăturate, fără ca pielea feței să fie afectată. Toate acestea sunt posibile datorită unui tratament facial puncte negre.
  2. Exfolierea tenului – Chiar dacă este o procedură pe care o poți face și tu acasă, trebuie să știi că poate fi destul de periculos și pot apărea numeroase probleme, precum arsuri sau iritații dacă nu îți cunoști destul de bine tenul. Un specialist în domeniu va ști exact cât trebuie să stai cu exfoliantul pe față, dar și că trebuie să îți hidrateze intens piele după exfoliere.
  3. Creșterea nivelului circulației – Îmbătrânirea pielii duce, implicit, la încetinirea circulației. Acest lucru va genera automat un efect de piele lăsată și obosită. Un beneficiu important pe care tratamentele faciale îl au pentru tenul îmbătrânit este acela că vei avea parte și de masaj. Împreună cu aburul cald, acestea două vor duce la creșterea fluxului sanguin și în același timp vor fi introduse natural, numeroase substanțe nutrivite. Acest lucru va îmbunătăți strălucirea și va întineri pielea.
  4. Reducerea stresului – Dacă te vei lăsa pe mâna specialiștilor, cu siguranță, te vei bucura de momente de răsfăț pe care le meriți. De exemplu, după o zi plină la muncă, în care ai avut de făcut numeroase lucruri ce te-au solicitat din plin, te poți bucura de un tratament facial relaxant. La final, vei pleca fresh și cu tenul perfect curat și hidratat.
  5. Speicaliștii se vor adapta în funcție de tenul și de problemele tale – Probbail ai încercat acasă numeroase mățti faciale și creme diverse pentru a obține rezultate, însă acestea au întârziat să apară. Acest lucru nu va fi posibil în cazul în care te-ai lăsat pe mâinile unor specialiști, deoarece vor ști exact de ce are tenul tău nevoie. Având experiență în domeniu și cunoscând cum trebuie să fie aplicate tehnicile și ce metode să folosească în funcție de problemele pe care le prezinți, specialiștii te vor asigura că ai parte de tot ce ai nevoie.

Tratamentele faciale profesionale au numeroase beneficii pentru tenul tău. Dacă îți dorești să ai un ten cu un aspect cât mai tânăr și curat, poți să te bucuri oricând de tratamente faciale naturale la saloanele El Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *