Manichiura unui star, la tine acasa

OPI este marca de incredere a vedetelor atunci cand vine vorba despre o manichiura si o pedichiura impecabila.

Daca vreti sa aratati si sa va simtiti ca un star, nu va ramane decat sa incercati produsele OPI.

Brand-ul OPI este bine cunoscut in intreaga lume, iar produsele pot fi achizionate in peste 100 de tari, pe cinci continente. Iar acum, la o oferta irezistibila si pe El Studio.

Infiintata in urma cu aproape 30 de ani, compania OPI continua sa se extinda si are birouri deschise in SUA, Olanda si Japonia.

Pentru ca este o marca de prestigiu, a fost remarcata rapid de stylistii care se ocupa de vedetele de la Hollywood. Beyonce, Rihanna, Katy Perry si multe alte vedete au pozat in reviste glossy si au mers la diverse evenimente intenationale (premiile Oscar, Premiile Grammy, MTV Music Awards), avand manchiura si pedichiura realizate cu produse OPI.

Ojele sunt rezistente, usor de aplicat si nu contin substante care ar putea dauna sanatatii, iar daca aveti putina indemanare le puteti folosi cu succes si acasa.

Pentru a deveni mai atractive, ojele OPI poarta denumiri originale, care te duc cu gandul la aventuri si lux sau filme spectaculoare: Golden Eye, Skyfall, A Good Man Darin’ is Hard to Find, Lucky Lucky Lavender, Red My Fortune Cookie, Bling Dynasty, Cajun Shrimp Alpine Snow, Vodka&Caviar; Lincoln Park at Midnight si Dusk Over Cairo. Nume ce  suna fenomenal si ascund povesti arabesti sau vorbe soptite la ceas de seara.

Iti doresti sa incerci oja OPI? Te poti bucura de acest rasfat, atat acasa cat si in saloanele El Studio.

Cumpara produsul tau preferat pentru o manichiura impecabila si primesti CADOU un lac de unghii OPI!

Achizitioneaza unul dintre produsele selectate OPI si vei primi un lac OPI 15 ml cadou!

Promotia este valabila in perioada 01.02 – 01.04.2015 in toate saloanele El Studio si pe El Studio Shop.

promo-feb-opi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *